Novinka: Najvýhodnejšie doručenie na odberné miesto vo Vašej blízkosti do 10kg len za 2,40 EUR. Vyberte si, ktoré je pre Vás najvhodnejšie z viac ako 1000 miest na Slovensku.
Olejposta.sk
Mobil 1 ESP 5W-30, 5L Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30, 5L Selénia WR Pure Energy 5W-30, 5L Fuchs Titan GT1 Pro C-3 5W-30, 4L Motul 8100 X-clean EFE 5W-30, 5L Aral High Tronic 5W-40, 4L Castrol EDGE LL 5W-30, 5L Ford-Castrol Magnatec Professional A5 5W-30, 5L Total Quartz Ineo ECS 5W-30, 5L ELF Evolution Full-Tech FE 5W-30, 5L Shell Helix Ultra 5W-40, 4L Ford Motorcraft A5 5W-30, 5L GM Genuine Motor Oil Dexos 2 5W-30, 5L
Osobné automobily
 

Lexikon
Motorové oleje
Prevodové oleje
Glosár
 

Všetky práva vyhradené
© 2005-2024 Webdustry
Ochranné známky
 
 Vyhľadať produkt podľa obchodného názvu alebo OE čísla
 
    
Prísada do LPG/CNG
  
 

JLM Valve Saver Fluid, 1L

18,95 €
Garantujeme originalitu
Spoľahlivá kvalita už 19 rokov...
JLM Valve Saver Fluid, 1L
JLM Valve Saver Fluid, 1L
JLM Valve Saver Fluid, 1L
JLM Valve Saver Fluid je aditívum na domazávanie sediel ventilov je vysoko rafinované aditívum navrhnuté odborníkmi z automobilového priemyslu, špeciálne pre použitie vo všetkých vozidlách prestavaných na LPG a CNG a v starších autách, kde bol vyžadovaný olovnatý benzín. Je vhodné na použitie s JLM sadou na domazávanie sediel ventilov, resp. s akoukoľvek inou dávkovacou jednotkou.

Tak isto veľmi vhodné ako MIX pre 2T a 4T benzínové motory. Môže byť použitý do všetkých dvojtaktných alebo štvortaktných motorov, ako sú kosačky na trávu a prívesné motory. Vhodné do starších aut a veteránov, ktoré vyžadovali olovnatý benzín.

Zabráňte poruchám a vysokým nákladom na opravy s kvapalinou JLM Valve Saver Fluid. Ako už názov napovedá, komponenty benzínových motorov sú určené na pohon na benzín. Vďaka finančným a ekologickým výhodám má veľa áut na cestách aj plynový systém. LPG alebo zemný plyn spaľujú v motore len pri oveľa vyšších teplotách ako benzín. To znamená, že komponenty v motore na LPG sú viac zaťažené ako komponenty, ktoré bežia len na benzín.

Benzín obsahuje mazacie a chladiace zložky na ochranu komponentov v motore. Autoplyn je čistejší ako benzín, pretože neobsahuje žiadne mazacie zložky. Výsledkom je, že komponenty, ako sú ventily a sedlá ventilov, ktoré prichádzajú do styku s plynom, nie sú alebo sú nedostatočne mazané a chladené, a preto sa oveľa rýchlejšie opotrebúvajú.

Spoločnosť JLM vyvinula Valve Saver Fluid špeciálne pre autá, ktoré jazdia na LPG a na ochranu častí motora. JLM Valve Saver Fluid obsahuje vysokú koncentráciu mazacích, čistiacich a chladiacich prísad a tým ponúka najlepšiu ochranu proti nadmernému opotrebovaniu.

JLM Valve Saver Fluid sa vyrába a neustále zdokonaľuje podľa štandardov podľa najnovšieho stavu techniky v priemysle motorových vozidiel. Najnovšie a najpokročilejšie balíčky aditív v našej kvapaline Valve Saver Fluid čistia a chránia nielen sací ventil a sedlo ventilu, ale aj výfukový ventil a sedlo.

JLM Valve Saver Fluid bol vyvinutý odborníkmi s viac ako 40-ročnými skúsenosťami v odvetví LPG. Valve Saver Fluid je vhodný na použitie v súprave JLM Electronic Valve Saver Kit a vo väčšine ostatných dávkovacích systémov. Testy ukázali, že nepretržité používanie JLM Valve Saver Fluid poskytuje optimálnu ochranu pred nadmerným opotrebovaním ventilov.

V minulosti benzín obsahoval olovo na mazanie komponentov motora. Olovo je toxická látka a jeho používanie už nie je povolené. Mazací a čistiaci účinok JLM Valve Saver Fluid sa ideálne hodí na poskytovanie mazania, ktoré vaše cenné, staré auto vyžaduje.

JLM Valve Saver Fluid bol nezávisle testovaný a schválený v praxi a v laboratóriách TÜV a Hochschule für Technik und Wirtschaft {University of Applied Sciences} v Saarbrückene

Výhody
  • Chráni, čistí a chladí ventily a sedlá ventilov
  • Vhodné pre takmer všetky značky súprav ventilov
  • Čistí palivový systém a vstrekovací systém
  • Znížené emisie
  • Účinok úspory paliva
Ako použiť?

JLM Valve Saver Fluid možno použiť len v kombinácii s dávkovacím systémom. Dávkovanie, ktoré sa má použiť, je 50 ml na 50 litrov paliva, inými slovami, 1 ml JLM VSF ošetrí 1 liter paliva. JLM Valve Saver Fluid bol špeciálne vyvinutý na použitie vo väčšine bežných dávkovacích systémov. Je bezpečné ho používať vo všetkých typoch vozidiel. Pozrite si inštruktážny film a zistite, ako presne doplniť súpravu JLM Valve Saver Kit.
Výrobca: JLM
Referencie: JLM J01250
Cena: 15,79 €  
Cena s DPH: 18,95 €
Dnes je 08.09, nedeľa. Kedy môžem najskôr obdržať JLM Valve Saver Fluid, 1L?
Expres kuriér do 1-3 pracovných dní
Osobný odber (v Banskej Bystrici) do 1-3 pracovných dní
Termíny dodania sú predpokladané, orientačné, kedže informácie o stave skladu sa neustále menia, kvôli presnejším informáciam kontaktujte zákaznícku linku.
     Tip: Objednávku od 90 € doručíme kuriérom bez dopravného poplatku *
Vaše nákupy
Obsah košíka
0 ks | 0,00 €
Archív objednávok
 

Vstup pre Zákazníka

Registrácia
Zabudnuté heslo
 

Autodiely % akcia
 

Informácie
Všeobecné podmienky
Objednávať cez Internet
Objednávať cez SMS
Často kladené otázky
Kontakt
 

Anketa
Koľko míňate ročne na náhradné diely?
mám nové vozidlo, zatiaľ nič
do 100 EUR
100 - 250 EUR
250 - 500 EUR
500 - 1000 EUR
nad 1000 EUR