Novinka: Najvýhodnejšie doručenie na odberné miesto vo Vašej blízkosti do 10kg len za 2,40 EUR. Vyberte si, ktoré je pre Vás najvhodnejšie z viac ako 1000 miest na Slovensku.
Olejposta.sk
Mobil 1 ESP 5W-30, 5L Liqui Moly Top Tec 4200 5W-30, 5L Selénia WR Pure Energy 5W-30, 5L Fuchs Titan GT1 Pro C-3 5W-30, 4L Motul 8100 X-clean EFE 5W-30, 5L Aral High Tronic 5W-40, 4L Castrol EDGE LL 5W-30, 5L Ford-Castrol Magnatec Professional A5 5W-30, 5L Total Quartz Ineo ECS 5W-30, 5L ELF Evolution Full-Tech FE 5W-30, 5L Shell Helix Ultra 5W-40, 4L Ford Motorcraft A5 5W-30, 5L GM Genuine Motor Oil Dexos 2 5W-30, 5L
Osobné automobily
 

Lexikon
Motorové oleje
Prevodové oleje
Glosár
 

Všetky práva vyhradené
© 2005-2024 Webdustry
Ochranné známky
 
 Vyhľadať produkt podľa obchodného názvu alebo OE čísla
 
    
Prísada do LPG/CNG
  
 

JLM Valve Saver Fluid, 5L

75,50 €
JLM Valve Saver Fluid je aditívum na domazávanie sediel ventilov je vysoko rafinované aditívum navrhnuté odborníkmi z automobilového priemyslu, špeciálne pre použitie vo všetkých vozidlách prestavaných na LPG a CNG a v starších autách, kde bol vyžadovaný olovnatý benzín. Je vhodné na použitie s JLM sadou na domazávanie sediel ventilov, resp. s akoukoľvek inou dávkovacou jednotkou.

Tak isto veľmi vhodné ako MIX pre 2T a 4T benzínové motory. Môže byť použitý do všetkých dvojtaktných alebo štvortaktných motorov, ako sú kosačky na trávu a prívesné motory. Vhodné do starších aut a veteránov, ktoré vyžadovali olovnatý benzín.

Zabráňte poruchám a vysokým nákladom na opravy s kvapalinou JLM Valve Saver Fluid. Ako už názov napovedá, komponenty benzínových motorov sú určené na pohon na benzín. Vďaka finančným a ekologickým výhodám má veľa áut na cestách aj plynový systém. LPG alebo zemný plyn spaľujú v motore len pri oveľa vyšších teplotách ako benzín. To znamená, že komponenty v motore na LPG sú viac zaťažené ako komponenty, ktoré bežia len na benzín.

Benzín obsahuje mazacie a chladiace zložky na ochranu komponentov v motore. Autoplyn je čistejší ako benzín, pretože neobsahuje žiadne mazacie zložky. Výsledkom je, že komponenty, ako sú ventily a sedlá ventilov, ktoré prichádzajú do styku s plynom, nie sú alebo sú nedostatočne mazané a chladené, a preto sa oveľa rýchlejšie opotrebúvajú.

Spoločnosť JLM vyvinula Valve Saver Fluid špeciálne pre autá, ktoré jazdia na LPG a na ochranu častí motora. JLM Valve Saver Fluid obsahuje vysokú koncentráciu mazacích, čistiacich a chladiacich prísad a tým ponúka najlepšiu ochranu proti nadmernému opotrebovaniu.

JLM Valve Saver Fluid sa vyrába a neustále zdokonaľuje podľa štandardov podľa najnovšieho stavu techniky v priemysle motorových vozidiel. Najnovšie a najpokročilejšie balíčky aditív v našej kvapaline Valve Saver Fluid čistia a chránia nielen sací ventil a sedlo ventilu, ale aj výfukový ventil a sedlo.

JLM Valve Saver Fluid bol vyvinutý odborníkmi s viac ako 40-ročnými skúsenosťami v odvetví LPG. Valve Saver Fluid je vhodný na použitie v súprave JLM Electronic Valve Saver Kit a vo väčšine ostatných dávkovacích systémov. Testy ukázali, že nepretržité používanie JLM Valve Saver Fluid poskytuje optimálnu ochranu pred nadmerným opotrebovaním ventilov.

V minulosti benzín obsahoval olovo na mazanie komponentov motora. Olovo je toxická látka a jeho používanie už nie je povolené. Mazací a čistiaci účinok JLM Valve Saver Fluid sa ideálne hodí na poskytovanie mazania, ktoré vaše cenné, staré auto vyžaduje.

JLM Valve Saver Fluid bol nezávisle testovaný a schválený v praxi a v laboratóriách TÜV a Hochschule für Technik und Wirtschaft {University of Applied Sciences} v Saarbrückene

Výhody
  • Chráni, čistí a chladí ventily a sedlá ventilov
  • Vhodné pre takmer všetky značky súprav ventilov
  • Čistí palivový systém a vstrekovací systém
  • Znížené emisie
  • Účinok úspory paliva
Ako použiť?

JLM Valve Saver Fluid možno použiť len v kombinácii s dávkovacím systémom. Dávkovanie, ktoré sa má použiť, je 50 ml na 50 litrov paliva, inými slovami, 1 ml JLM VSF ošetrí 1 liter paliva. JLM Valve Saver Fluid bol špeciálne vyvinutý na použitie vo väčšine bežných dávkovacích systémov. Je bezpečné ho používať vo všetkých typoch vozidiel. Pozrite si inštruktážny film a zistite, ako presne doplniť súpravu JLM Valve Saver Kit.
Výrobca: JLM
Cena: 62,92 €  
Cena s DPH: 75,50 €
Dnes je 08.09, nedeľa. Kedy môžem najskôr obdržať JLM Valve Saver Fluid, 5L?
Expres kuriér do 1-3 pracovných dní
Osobný odber (v Banskej Bystrici) do 1-3 pracovných dní
Termíny dodania sú predpokladané, orientačné, kedže informácie o stave skladu sa neustále menia, kvôli presnejším informáciam kontaktujte zákaznícku linku.
     Tip: Objednávku od 90 € doručíme kuriérom bez dopravného poplatku *
Vaše nákupy
Obsah košíka
0 ks | 0,00 €
Archív objednávok
 

Vstup pre Zákazníka

Registrácia
Zabudnuté heslo
 

Autodiely % akcia
 

Informácie
Všeobecné podmienky
Objednávať cez Internet
Objednávať cez SMS
Často kladené otázky
Kontakt
 

Anketa
Koľko míňate ročne na náhradné diely?
mám nové vozidlo, zatiaľ nič
do 100 EUR
100 - 250 EUR
250 - 500 EUR
500 - 1000 EUR
nad 1000 EUR